Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radek Banga (42) včera večer skončil těsně před branami finále taneční show StarDance. Jeho nádherné taneční kreace s půvabnou Terezou Bufkovou tak příští týden ve velkém finále neuvidíme, což je možná škoda.

Sympatická Bangova tanečnice totiž potěšila oko nejednoho diváka. Během latinskoamerických rytmů v salse kroutila boky, až odhalila svá krásná sexy stehýnka, což jistě potěšilo diváky nejen v hledišti, ale i u televizních obrazovek.

Jejich svůdný tanec byl porotou kladně ohodnocen, ale diváci se rozhodli jinak a do dalších kol poslali taneční nemehlo Lukáše Pavláska (45). Banga však bral vyřazení sportovně a naopak jako správný chlap Pavláska podpořil.

„Lidé tě poslali do finále, protože tě mají rádi a já jsem ti chtěl Lukáši říct, že tě máme rádi taky,“ řekl po vyřazení sympatický zpěvák, který si s Terezou Bufkovou vychutnával potlesk diváků ve stoje.

„Děkuju lidem, že posílali esemesky, šel jsem do StarDance s tím, že vypadnu v prvním kole, a to že dojdeme do devítky, je pro mě osobní vítězství, já víc nepotřebuju,“ dodal skromně Banga, který svého soupeře Pavláska podpořil i během týdne.

Nelíbily se mu totiž nenávistné komentáře diváků na Tydýtův účet, a tak pro něj složil povzbuzující píseň na melodii songu Imagine od Pavláskova oblíbeného zpěváka Johna Lennona.

Reklama

Další články

Načítám