Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Quentin Tarantino (61) a Daniella Pick (38) se těší na druhého potomka. Radostnou novinku potvrdil magazínu People režisérův tiskový mluvčí. K synu Leovi, který se narodil v únoru 2020, tak letos přibude další člen rodiny.

S dcerou izraelského zpěváka Tzvika Picka se Tarantino seznámil v roce 2009, když v Izraeli promoval Hanebný pancharty. Zasnoubili se v roce 2017 a v listopadu následujícího roku se vzali během malého obřadu v Los Angeles.

Když hvězdný pár přivítal syna, spekulovalo se, že ho pojmenovali po Leonardu DiCapriovi (49), který si zahrál už ve dvou tarantinovkách, Nespoutaném Djangovi a Tenkrát v Hollywoodu.

„Málem jsme mu kvůli tomu to jméno nedali,“ uvedl k věci již dříve Quentin. „Ne že by na tom bylo něco špatného, ale syn se jmenuje po dědečkovi mé ženy. A také jsme v srdcích cítili, že je to náš malý lev,“ dodal na vysvětlenou.

Režisér aktuálně sídlí s rodinou v Tel Avivu a synka učí mluvit více jazyky. Přiznal, že se s ním díky dětským pohádkám i on sám učí hebrejsky.

Reklama

Další články

Načítám