Hlavní obsah
Článek

Svou první roli si Julia Butters (10) zahrála už jako čtyřletá, bylo to v seriálu Myšlenky zločince. Od té doby v její filmografii přibyla další desítka rolí včetně Trudi v posledním Tarantinově filmu Tenkrát v Hollywoodu, díky níž se o ní dozvěděl celý filmový svět. Zahrála si v něm po boku Leonarda DiCapria (49) nebo Luka Perryho (†52).

Postava Trudi byla inspirována filmovou postavou z westernu Lancer z roku 1968, Tarantino (61) Juliu proto požádal, aby si film před natáčením pustila. „Předtím, než jsem natočila tento film, jsem žádný western neviděla. A ani teď se na ně nedívám,“ řekla pak se smíchem, že ji tento žánr zrovna nezaujal.

Na Butters Tarantino natrefil náhodou. Jak řekla filmovému magazínu Variety, při psaní scénáře měl režisér jako kulisu puštěný sitkom Americká manželka, kde Julia hraje dítě s obsedantně-kompulzivní poruchou. Tarantino jen náhodou zachytil kousek jejího vystoupení a velmi ho zaujalo, tak si ji pozval na konkurz. Do paměti se mu vžila natolik, že když pak přišla, pozdravil ji jménem její seriálové postavy „Anna-Kat“.

„Vůbec jsem ho neznala. Ani ostatní jsem vůbec neznala,“ svěřila dívenka na konto režiséra a filmových hvězd Leonarda DiCapria nebo Margot Robbie (33). Jen o Bradu Pittovi prý slyšela. Jako „o tom fešákovi“. „Jak říkají ženy ‚Oh, Brad Pitt (60). Je tak hezký‘. Tak takhle jsem znala jeho jméno,“ řekla.

Související témata:
Film Tenkrát v Hollywoodu

Reklama

Další články

Načítám