Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér a scenárista Quentin Tarantino (61) se oženil s Daniellou Pick (35) během intimního obřadu v listopadu loňského roku. Od té doby ho půvabná manželka doprovodila na nespočet akcí, včetně nedávné londýnské premiéry očekávaného snímku Tenkrát v Hollywoodu.

Na červeném koberci působili jako dvě hrdličky, když se k sobě láskyplně tiskli. Dvojice se potkala v roce 2009, kdy režisér promoval snímek Hanebný Pancharti, ale nic si spolu nezačali až do roku 2016. Zasnoubili se o rok později.

Daniella je dcerou izraelského zpěváka Sviky Picka a sama se věnuje hudbě. Překvapivě jde o režisérův první sňatek. V minulosti byl spojován například s Ali Larter nebo Kathy Griffin.

Tenkrát v Hollywoodu do českých kin vstoupí začátkem srpna a po slavnostní premiéře v Cannes byl snímek shledán nejlepším z režisérovy tvorby od dob Pulp Fiction. Vysloužil si sedmiminutový aplaus a jedná se také o první "Tarantinovku", která nepochází z produkce Harveyho Weinsteina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám