Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska je láska a následující celebrity tu svou letos stvrdily sňatkem. Podívejte se na slavné páry, které si slavnostně řekly své „ANO“.

Princ Harry a Meghan Markle

Největší svatbou letošního roku byla beze sporu královská svatba prince Harryho. Ten si v květnu vzal za ženu americkou herečku Meghan Markle, a dokonce už na jaře čekají přírůstek do rodiny. Obřad byl náležitě okázalý, jak se na královský pár sluší, a nevěsta vypadala skvěle. Svou roli vévodkyně ze Sussexu si podle britských médií od té doby také náležitě užívá.

Nick Jonas a Priyanka Chopra

Jedna z nejhonosnějších svateb letošního roku se odehrála až na jeho sklonku. Nick Jonas a Priyanka Chopra se vzali během několikadenních ceremonií v Indii. Tam za nimi dorazila řada celebrit a hvězdný pár si tak na veselku musel pronajmout rovnou celý palác. Tradiční indický obřad následoval křesťanský a svatebčané se vyloženě rochnili v luxusu.

Quentin Tarantino a Daniella Pick

Kdo by věřil, že starý mládenec Tarantino vleze letos do chomoutu? A přeci se tak v listopadu stalo. Jeho vyvolenou je izraelská zpěvačka Daniella Pick, kterou poznal v roce 2009. Zasnoubili se loni v červnu zhruba po roce randění.

Karlie Kloss a Joshua Kushner

Tři měsíce po oznámení zasnoubení si modelka Karlie Kloss a Joshua Kushner řekli své „ANO“. Malý židovský obřad proběhl v New Yorku v říjnu a účastnilo se ho pouhých 80 lidí. Karlie vypadala v šatech od značky Dior perfektně. Větší veselka pro přátele a známé by měla proběhnout na jaře.

Princezna Eugenie a Jack Brooksbank

Vnučka královny Alžběty II. se provdala za Jacka Brooksbanka v říjnu v kapli sv. Jiří, kde se brali i princ Harry a Meghan Markle. Eugenie vypadala kouzelně, jak se na princeznu sluší, v šatech od Petera Pilotta. Dlouholetý pár doprovodila k oltáři veškerá královská drobotina, stejně jako Harryho a Meghan.

Gwyneth Paltrow a Brad Falchuk

Koncem září herečka Gwyneth Paltrow řekla „ANO“ Bradu Falchukovi. Malého obřadu v Hamptons se účastnila řada celebrit jako Steven Spielberg, Cameron Diaz, Robert Downey Jr. a další. Pár před svatbou randil čtyři roky a oba mají po dvou dětech z předchozích vztahů. Ani jejich děti na svatbě nechyběly.

Kit Harington a Rose Leslie

A přeci se dočkali šťastného konce. Hrdinové z oblíbeného seriálu Hra o trůny Kit Harington a Rose Leslie měli pohádkovou svatbu na hradě ve Skotsku. Pár se seznámil během natáčení, a přestože osud jejich rolí v seriálu rozdělila smrt hereččiny postavy Ygritte, v soukromí jim to celkem vyšlo. Víc takových konců bychom uvítali i ve Hře o trůny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám