Hlavní obsah
Článek

Na letošním udílení hudebních cen Grammy se fanoušci dočkali mnoha překvapení, a to nejen ve vítězných kategoriích, ale také díky strhujícím vystoupením, jako v případě Demi Lovato, kdy se jednalo o dojemný návrat na hudební scénu. Čím ale slavné dámy nepřekvapily, byla snaha zaujmout na červeném koberci dokonalým zevnějškem.

Řada z nich, ať už se jednalo o nominované, předávající nebo jednoduše ty, co hrály role krásných doprovodů, vsadila na hluboké výstřihy. A v některých by se klidně dalo utopit, jako v případě zpěvačky Lizzo, herečky Priyanky Chopry (41), která doprovázela manžela Nicka Jonase, baletky Misty Copeland nebo modelky Chrissy Teigen (38), která byla také ozdobou manželovi Johnu Legendovi.

Roli sexy doprovodu hudebníka Toma Kaulitze sehrála modelka Heidi Klum (50), která měla již tradičně výstřih až téměř po pupík. Nadupaným dekoltem potěšila i bývalá snoubenka Roberta Pattinsona, hudebnice FKA twigs, nebo youtuberka a moderátorka Lilly Singh.

Pozor, aby vám oči nevypadly z důlků při pohledu na dekolt country zpěvačky Ashley McBryde, který zdobilo i nápadné tetování v podobě orla. Za tou nezaostávala ani instagramová modelka Tess Holiday (38).

Absolutní královnou červeného koberce byla Ariana Grande (30), která slavnostní událost obohatila nejen bujným dekoltem, ale především róbou samotnou. Díky kousku od návrháře Giambattisty Valliho patřila k nejlépe oblečeným. Jak to slavným kráskám slušelo, se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám