Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Priyanka Chopra (41) a Nick Jonas před rokem oznámili, že jim náhradní matka porodila dceru Malti a stali se rodiči, někteří měli místo gratulací potřebu kritizovat. To pro novopečenou maminku bylo obzvlášť náročné.

Číst například necitlivé výroky, „že by si lidé měli přestat kupovat děti,“ není asi žádnému rodiči, kterému není dopřáno mít potomka přirozenou cestou, příjemné.

„Mám hroší kůži, co se týče komentářů na mou osobu, ale je to bolestivé, když hovoří o vaší dceři. Proč ji z toho prostě nevynechají?“ rozpovídala se nyní bývalá Miss World pro britský Vogue.

„Vím, jaké to je držet ji za ručičku, když se snaží najít její žílu, takže si ji nikdo nebude brát do pusy,“ narážela na fakt, že se Malti narodila o tři měsíce dříve a musela o život opravdu zabojovat. Priyanka s manželem tak měli úplně jiné starosti než řešit hatery.

„Jsem velmi ochranitelská, pokud jde o mou dceru. Není to totiž už jenom o mém životě, ale také o jejím,“ dodala a potvrdila, že nezbývalo než oslovit náhradní matku, pokud chtěla mít dítě.

„Mám nějaké zdravotní komplikace, takže to bylo nutné. Jsem nesmírně vděčná, že jsem měla takovou možnost. Naše náhradní matka byla úžasná, milá, laskavá a vtipná a zodpovědně se starala o náš malý poklad šest měsíců,“ vzdala hold dotyčné.

„Nikdo mě nezná. Nikdo neví, čím jsem si prošla. Jenom proto, že nesdílím svoje zdravotní záznamy nebo zdravotní kartu mé dcery veřejně, nemá nikdo právo si něco vymýšlet,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám