Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda a vévodkyně z Cambridge se u příležitosti jeho 8. narozenin pochlubili novým snímkem prince George (10). Syna vyfotila sama Kate (42) a rozesmátá fotka zahřála u srdce příznivce královské rodiny.

Chlapec sedí na vozu Land Rover Defender, což je nejspíš pocta letos zesnulému princi Philipovi. Byl to jeho oblíbený vůz, který také na pohřbu vezl rakev.

Na fotce má George polo tričko značky John Lewis za necelých 300 korun. I jeho maminka občas vynese model z konfekce, čímž samozřejmě nadchne fanynky, které ji považují za módní ikonu.

Své děti Kate fotí pravidelně, portréty pak s Williamem (41) často používají jako oficiální snímky. Občas to ale podle svých dětí George, Charlotte (8) a Louise (5) trochu přehání.

„Všichni tři mi vždycky říkají, abych už ten foťák dala pryč,“ svěřila letos finalistům fotografické soutěže Hold Still.

George strávil poslední rok v lockdownu se svými rodiči a sourozenci, ostatně jako většina lidí. V té době mu matka dokonce sama stříhala vlasy, což, jak popsala, byla pro děti hotová noční můra.

Jak bude malý princ slavit narozeniny, se jeho rodiče nepochlubili. Podle zdrojů z Paláce rodinku ale čeká minimálně společné pečení dortu.

Reklama

Další články

Načítám