Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Charlotte (8) slaví v sobotu páté narozeniny. Vévodkyně Kate (42) a princ William (41) při té příležitosti zveřejnili sérii jejích narozeninových fotek.

V těžké době koronavirové, která výrazně zasáhla i Velkou Británii, zapózovala roztomilá princeznička nejen na krásném rodinném portrétu, ale i dalších snímcích. Rodiče ji totiž i v jejím věku zapojili do charitativních aktivit. Malá princeznička v něm pomáhá třídit balíčky s jídlem, které putují k osamělým seniorům.

Ti jsou v době koronavirové nejohroženější skupinou. Do pomoci seniorům se zapojila s úsměvem na tváři. Není divu, že jsou William a Kate na britských ostrovech čím dál populárnější. Aktivně se zapojují do pomoci potřebným a dělají královské rodině tu nejlepší reklamu, což se nedá říct o manželce prince Harryho (39) Meghan (42), která na žebříčku popularity klesla na úplné dno.

Společně s Harrym se odloučili od královské rodiny, přestěhovali se do Kanady a chtějí si žít svůj vlastní život, což se s pozitivními ohlasy moc nesetkalo.

Reklama

Další články

Načítám