Hlavní obsah
Článek

Princezna Charlotte (8) si ze všech královských ratolestí u veřejnosti získala zatím asi největší sympatie. A to nejen kvůli tomu, že umí být i pořádná rošťanda a ráda plazí jazyk na fotografy, jak předvedla například na svatbě Harryho a Meghan nebo loni při závodech v jachtingu.

Charlotte totiž není jenom samá neplecha. Po rodičích, a především mamince Kate, zdědila také dobré srdce a sociální cítění, jak pro změnu předvedla v prosinci, při odchodu z vánoční mše v Sandringhamu. Když se královští zdravili s fanoušky, objala ženu na vozíku a z videa se stal hit internetu.

Malá princezna v sobě nezapře ale ani otce Williama (41). Především jako miminko se mu podobala jako vejce vejci. Dokonce tak moc, že když vévoda a vévodkyně z Cambridge v lednu zavítali do bradfordského centra Khidmat, kde dostali darem dort s fotografiemi královských členů, William si myslel, že se místo vlastní podobizny dívá na fotku dcery.

Z holčičky s baculatými tvářičkami roste malá slečna. Charlotte dnes slaví 5. narozeniny. A i když se teď kvůli okolnostem královská rodina na veřejnosti příliš neukazovala, její fanoušci se nemohou dočkat, až princezničku zase někde uvidí, třeba jak vystrkuje jazyk na novináře.

Reklama

Další články

Načítám