Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královští potomci bývají odmalička vedení k chování, odpovídajícímu jejich postavení. Už od raného dětství se s rodiči objevují na veřejných akcích, zpravidla charitativních a rodinných, kde poslušně pózují, mávají, potřásají si rukama a zdraví podle pokynů.

Ne vždy ale všechno vyjde podle plánu, už v létě se o tom přesvědčila vévodkyně Kate, když její dcera Charlotte (8) místo pozdravu na fotografy vyplázla jazyk. I tentokrát hrála hlavní roli malá princezna, a to během odchodu z vánoční mše v Sandringhamu. Nic uličnického v tom ale nebylo, právě naopak.

Cestou z kostela nejdříve Kate, William, George a Charlotte poděkovali otci, který mši celebroval, a poté se vydali pozdravit shromážděné fanoušky. Se zástupem si dospělí postupně krátce popovídali, převzali dárky. Kate květiny, děti hračky. Spontaneitu pak malá princezna prokázala ve chvíli, kdy se dostala k ženě na vozíčku. Ta jí zamávala a naznačila objetí, načež princezna skutečně přistoupila a opětovala je, což dojalo přihlížející a brzy poté i další fanoušky. Video a fotky se totiž okamžitě začaly šířit na sociálních sítích.

Princezna Charlotte dojala nejen Brity

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám