Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (41) a vévodkyně z Cambridge (42) mají od středy doma dva školáky. Spolu se starším princem Georgem (10) zasedla do lavic elitní londýnské školy Thomas's Battersea i princezna Charlotte (8). I když se nejdřív trochu styděla a mámy se držela jako klíště, brzy se osmělila, zamávala fotografům a vykročila do nové životní etapy.

Zatímco prince George před dvěma lety doprovázel jen princ William, protože vévodkyni Kate tehdy sužovaly nevolnosti způsobené třetím těhotenstvím, dnes děti dorazily v doprovodu obou rodičů.

Jak píší britská média, ti dostali na školné pro Charlotte asi dvouprocentní slevu, protože jde už o druhé dítě, které na školu zapsali. Čím víc dětí přihlásí, tím levnější školné každé další bude mít. Pokud tedy bude stejnou instituci v budoucnu navštěvovat i princ Louis, budou za něj rodiče platit ještě méně než za Charlotte. Slova „méně“ a „levnější“ však v tomto případě v uvozovkách - standardní roční školné činí v přepočtu víc jak půl miliónu českých korun.

Prince George letos kromě obvyklých předmětů čekají také například hodiny baletu. Kvůli těm se šestiletý chlapec stal nedávno terčem posměchu ze strany americké moderátorky Lary Spencer. Za svůj postoj si okamžitě vysloužila drsnou kritiku diváků a uživatelů sociálních sítí. Později se omluvila.

Reklama

Další články

Načítám