Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že se Harry (39) s Meghan (42) chystají obejít další královskou tradici. Pár tento měsíc plánuje křtiny malého Archieho, ale obřad by měl být podle zdrojů z královského paláce absolutně soukromý.

Křtiny by se dle tradice měly odehrát v Kapli sv. Jiří ve Windsoru, kde se v loňském roce Harry s Meghan vzali. Na stejném místě byl ostatně v roce 1984 křtěn i sám Harry. Nicméně z akce by neměla být veřejná událost, jako tomu bylo doposud, sdělil zdroj Sunday Times.

Znamenalo by to, že před Windsorem nebudou žádné davy fanoušků, a nebudou ani žádné momentky Archieho. I když o snímky nejmladšího člena královské rodiny fanoušci nejspíš nepřijdou. Fotografie rodina většinou sdílí na svém oficiálním instagramovém účtu. Palác se k věci zatím nevyjádřil, nezveřejnil ale ani datum křtin.

Sdílení ceremonií s veřejností není pro královskou rodinu neobvyklé. Princ William (41) a Kate Middleton dokonce pozvali novináře na všechny křtiny svých ratolestí, George (10), Charlotte (8) a Louise (5). S každým z nich Kate také po narození zapózovala před porodnicí, stejně jako měla ve zvyku princezna Diana, matka Williama a Harryho.

I tento zvyk však nový královský pár porušil a Archieho neprodleně po porodu neukázal. Od té doby sdíleli několik jeho fotografií, ale je vidět, že si soukromí chrání mnohem víc než rodina prince Williama.

Reklama

Další články

Načítám