Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco svět se ještě stále nemůže vzpamatovat z narození nejmladšího člena britské královské rodiny, prince Louise, už je tu další důvod k oslavám. Oslavenkyní není nikdo jiný než princezna Charlotte (8), které jsou ve středu tři roky. Rostou jako z vody, co říkáte?

Roztomilá princeznička je sice až čtvrtou v pořadí s nárokem na královský trůn, ale už ve třech letech si osvojila vybrané chování. Královská rodina na výchovu dětí klade velký důraz a malá Charlotte v královských způsobech přímo vyniká. Navíc se až nápadně podobá královně Alžbětě. Především pokud jde o způsob mávání a vystupování na veřejnosti. Nic se totiž nemá podceňovat, a tak se tréninku na královnu podrobuje už téměř od narození.

I letos celá Británie čeká na princezniny oficiální snímky, které každoročně u příležitosti narozenin královských dětí uveřejňuje Kensingtonský palác. Spekuluje se však, že letos možná Britové budou čekat marně. Vzhledem k tomu, že královské děti fotili novináři hojně minulý týden, je možné, že oficiálních snímků oslavenkyně Charlotte se vůbec nedočkáme. Vévodkyně Kate (36) se totiž už nějakou dobu nelíbí tlak, který média vyvíjí na její děti. Není se sice čemu divit, ale budeme doufat, že si to aspoň pro tentokrát ještě rozmyslí a o snímky malé Charlotte se podělí.

Reklama

Další články

Načítám