Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra oslaví 20. dubna 50. narozeniny. Herečku po delší době zastihli paparazzi při cestě na večeři v Hollywoodu.

Carmen vyrazila celá v černém a nebyla by to ona, aby i v kalhotovém kostýmku nevypadala sexy. Pod sako totiž oblékla korzet s krajkovými průstřihy. Bujný dekolt tak byl nepřehlédnutelný.

Kariéru Carmen, jejíž vlastní jméno zní Tara Leigh Patrick, nastartovala modelingová kariéra a focení pro Playboy. Své jméno si nechala změnit na popud zpěváka Prince. Jako herečka prorazila až se seriálem Pobřežní hlídka, ve kterém se objevovala v letech 1997-1998.

Za svou kariéru se na stránkách časopisu Playboy objevila několikrát. Jejím snem ovšem bylo něco jiného, jak se svěřila v roce 1997 magazínu People, chtěla být tanečnicí a vystupovat na Broadwayi.

Co se týče jejího partnerského života, na muže štěstí moc neměla. Byla vdaná za basketbalovou legendu Dennise Rodmana a podruhé za kytaristu Dava Navarra. S dalším hudebníkem, kytaristou Robem Pattersonem, byla nějakou dobu zasnoubená, ale v roce 2012 se rozešli. Aktuálně o žádném partnerovi nemluví a soustředí se hlavně na práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám