Hlavní obsah
Článek

Předčasně zesnulý hudební idol po sobě zanechal bohatou tvorbu, ale bohužel zemřel bez přímého dědice. Prince měl jako otec tragickou zkušenost, po níž se už o dalšího potomka nepokoušel.

Slavný zpěvák odešel stejně nečekaně jako v roce 2009 jeho kolega Michael Jackson (†50). Také on měl před sebou velké plány a jeho smrt provází spousta nejasností. Prince byl nalezen mrtvý ve svém nahrávacím studiu a spekuluje se o tom, že bojoval se závislostí na lécích tlumících bolest.

Mimořádně produktivní zpěvák, který má ve své sbírce Oscara za píseň Purple Rain i sedm cen Grammy, se bohužel nemohl realizovat jako rodič. Na Valentýna roku 1996 se oženil s o 15 let mladší tanečnicí Mayte Garciou, která mu téhož roku porodila syna jménem Boy Gregory. Miminko se však narodilo s Pfeifferovým syndromem a kvůli vývojové vadě nemohlo dýchat bez pomoci přístrojů. Jediný zpěvákův potomek žil pouhý týden.

Manželství Prince a Mayte nemělo příliš dlouhé trvání. Skončilo přesně v den třetího výročí jejich svatby. Zpěvák se podruhé oženil v roce 2001, kdy si vzal Manuelu Testolini, ale po pěti letech došlo k rozvodu.

„Žádnými slovy nemohou vyjádřit to, co teď prožívám. Byl mi vším, založili jsme spolu rodinu. Milovala jsem ho, miluju ho a bude v mém srdci navěky. Teď už je s naším synem,“ reagovala Mayte na smrt Prince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám