Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatba prince Harryho (39) a herečky Meghan Markle (42) se kvapem blíží a královský palác postupně uvolňuje více a více informací. Známe datum i místo, víme, že Harrymu půjde za svědka bratr William (41), že během obřadu zahraje mimo jiné talentovaný, teprve devatenáctiletý violoncellista, a už také to, že šaty, které nevěsta 19. května do kaple sv. Jiří ve Windsoru oblékne, budou z dílny návrhářského dua Ralph & Russo.

Právě o těchto návrhářích se v souvislosti se svatebními šaty Meghan spekulovalo nejvíce a nejhlasitěji, nahrávalo tomu, že i na zásnubní snímky zvolila róbu z jejich dílny.

Meghan není první slavnou ženou, která návrhářské duo oslovila, a ani poslední. Zvlášť teď už tak velká popularita značky vystřelí do výšin.

Po příkladu další nevěsty nemusíme pátrat dlouho, začátkem května se na Bahamách v krajkových a velmi sexy šatech Ralph & Russo vdala modelka Shanina Shaik.

O mnoho honosnější róbu pak v roce 2016 oblékla dcera ruského miliardáře Madina Shokirova, jejíž šaty byly dokonce dražší než ty pro Meghan - pokud se tedy jejich cena bude pohybovat kolem sumy 2,9 miliónu korun, již média skloňují. Krajková róba s dlouhou vlečkou, zdobená perlami, křišťály a stříbrným vyšíváním, vyšla v přepočtu na 14,9 miliónu korun.

Ke klientkám značky patří také Angelina Jolie, Celine Dion, Beyoncé, Bella Hadid, Penélope Cruz nebo Priyanka Chopra, která má být mezi hosty nejočekávanější svatby roku.

Reklama

Další články

Načítám