Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdou nedávných oslav platinového jubilea vlády královny Alžběty II. byl kromě samotné panovnice její pravnuk princ Louis (6). Chlapečka veřejná vystoupení příliš nenadchla, a tak se zařídil po svém.

Nad následnými záběry nejmladšího potomka vévody a vévodkyně z Cambridge se poté bavil celý svět. Princ se roztomile poškleboval, dělal dlouhý nos, divočil na klíně mámy, táty i dědy Charlese, a dospělí měli chvílemi co dělat, aby malého neposedu usměrnili.

A bavili se i Louisovi sourozenci George (10) a Charlotte (8), jejichž reakce rovněž zaznamenaly kamery. Především pak starší z nich jako by si rozesmátý a s hlavou v dlaních říkal: Brácho, brácho...

Dovádění prince Louise ve velkém zaznamenal i britský tisk a legraci si z něj nakonec udělali i rodiče, když na sociálních sítích shrnuli několikadenní oslavy: „Všichni jsme si to neuvěřitelně užili, především pak Louis...,“ rozesmál vévodský pár své fanoušky.

Reklama

Další články

Načítám