Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co má britská královská rodina k dispozici vlastní instagramový účet, častěji se dělí o momenty ze svého života.

Na 73. výročí svatby Královny Alžběty II. (†96) a prince Philipa (99), vévody z Edinburghu, zveřejnili na sociální síti dojemný snímek, kde si společně pročítají přáníčka od svých vnoučat a pravnoučat.

„Na fotografii si královský pár prohlíží přání k výročí od prince George (10), princezny Charlotte (8) a prince Louise (5) spolu s dalšími dopisy. Fotka byla pořízena na hradě Windsor,“ zaznělo pod snímkem na oficiálním instagramovém účtu.

Královna Alžběta II. a princ Philip se poprvé setkali v roce 1934 na svatbě Mariny, princezny řecké a dánské a prince George, vévody z Kentu. Zamilovali se do sebe o pět let později a v roce 1947 se vzali. Společně mají čtyři potomky: prince Charlese (72), princeznu Annu (70), prince Andrewa (60) a prince Edwarda (56).

Stejný snímek přidali na svůj instagramový profil i vévoda a vévodkyně z Cambridge a jako další fotku přidali ještě detail přáníčka, které vyrobila jejich princátka.

Reklama

Další články

Načítám