Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) a Meghan Markle (42) se dočkali, dnes na hradě Windsor vstoupí na manželství. Jejich svatba je pro Velkou Británii událostí roku. Takové pozornosti se netěšily svého času ani Spice Girls, které by na oslavě neměly chybět.

Nadšení Britů je stejné jako před sedmi lety, kdy vstoupili William (41) a Kate (42) do manželství ve Westminsterském opatství. Harry si manželku nenašel ve své zemi, ale okouzlila ho americká herečka. Meghan je rozvedná, což s sebou přináší velký otazník. Pokud na svatbu přijde Alžběta II., poruší dávné pravidlo. Královna ale nejspíš tuto výjimku kvůli Harrymu udělá. Meghan ji včera navštívila se svou maminkou Dorií Radlan. Problémový otec Thomas Markle se svatby nezúčastní. Nevěstu k oltáři přivede princ Charles.

Harry a Meghan si řeknou ano v kapli sv. Jiří před pozvanými hosty. Obřad je naplánován na 13. hodinu. Veřejnost je uvidí při jízdě kočárem. Zájemci o tuto podívanou se do Windsoru začali sjíždět už několik dní předem. Ve městě to tak vypadá jako před koncertem největších popových hvězd.

Netrpělivé fanoušky přišel včera pozdravit Harry s bratrem Williamem, který mu půjde za svědka. Budoucí manželé strávili podle tradice noc odděleně. Meghan přespala v hotelu se svou matkou.

Reklama

Další články

Načítám