Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Velkou Británii letos čeká jedna radostná událost za druhou. Poté, co vévodkyně Kate porodí třetího potomka a princ Harry (39) se ožení s Meghan Markle (42), se bude schylovat k další veselce.

Štěstí se usmálo na Eugenii z Yorku (27), která má na rozdíl od Kate a Meghan urozený původ a je princeznou. Na její svatbě se tak šetřit nebude a dočká se stejné pocty jako její bratranec Harry. I když datum sňatku není dosud stanoveno, odehraje se také v kapli sv. Jiří na hradě Windsor.

„Vévoda a vévodkyně z Yorku s potěšením oznamují zasnoubení princezny Eugenie s Jackem Brooksbankem,“ sdělili pyšní rodiče Andrew a Sarah Fergusonovi na Twitteru a později dodali další informace, podle nichž se Eugenie a Jack zasnoubili počátkem ledna v Nikaragui a na Windsoru vstoupí do manželství letos na podzim.

Vyvolený Eugenie obchoduje s alkoholickými nápoji. Jack Brooksbank má bohaté zkušeností s provozováním barů a rád by založil síť vlastních podniků. Jako manžel princezny Eugenie bude mít ke splnění svého snu snazší cestu.

Reklama

Další články

Načítám