Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Britové mohli konečně na vlastní oči porovnat vévodkyni Kate s Meghan Markle (42), která se v květnu stane manželkou prince Harryho (39). Dva sledované páry v rámci dodržování vánočních tradic navštívily mši v Sandringhamu.

Partnerky členů královské rodiny se této události vždy účastnily až po vstupu do manželství. Letos poprvé došlo na výjimku, když Harryho doprovodila americká herečka Meghan Markle. I konzervativní Velká Británie ustupuje z dodržování přísných pravidel.

Každoročně se největší pozornosti na vánoční mši těšila královna Alžběta II., ale i ona se musí smířit s tím, že národ má novou hvězdu. Meghan je vnímaná jakou součást královské rodiny, i když se za Harryho stále ještě neprovdala.

Těhotná Kate oblékla károvaný kabát a černou kožešinovou čepici. Meghan byla v krémovém kabátě a hnědém kloboučku o něco elegantnější. Britové se nemohou dočkat, až se i Harryho budoucí manželka začne zakulacovat. Těhotenství před svatbou je ale v jejich případě dost nepravděpodobné. Meghan už je dostatečně „pokroková“ tím, že má za sebou rozvod.

Komu to na vánoční mši více slušelo?
Kate
85,9 %
Meghan
14,1 %
Celkem hlasovalo 2487 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám