Hlavní obsah
Článek

Že byla Meghan Markle (42), nynější snoubenka prince Harryho (39) a brzy členka britské královské rodiny, už jednou vdaná, všichni dávno vědí. Hned po odhalení vztahu Meghan a prince se v médiích objevily zprávy z hereččina pracovního života i soukromí, včetně fotografií.

Čtenáři po celém světě se tak mohli podívat, jak Meghan vypadala jako holčička a později i na snímky z její první svatby s producentem Trevorem Engelsonem. Konala se v roce 2011 po sedmi letech vztahu na Jamajce, rozvedli se o dva roky později.

Přestože Engelson do života Markle dávno nepatří, včera byli ve střehu nejen britští, ale rovněž američtí fotografové, kteří si na něj počkali před jeho kanceláří v Los Angeles. Do objektivů se vysoký muž se slunečními brýlemi na nose usmíval, zásnuby své exmanželky s princem Harrym ale odmítl okomentovat.

Meghan není první rozvedenou Američankou, která se stane členkou britské královské rodiny. Někdejší král Eduard VIII. se kvůli dvakrát rozvedené Wallis Simpson v roce 1936 dokonce vzdal trůnu. V květnu 1937 byl korunován jeho bratr Albert, později král Jiří VI., otec nynější panovnice Alžběty II.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám