Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vysoká královská romantika. I tak by se několika slovy dala popsat pondělní účast hlavních postav her Invictus 2017 v kanadském Torontu. Zakladatel her, britský princ Harry (39), se totiž přišel podívat na tenisový turnaj ruku v ruce se svojí přítelkyní, herečkou Meghan Markle (36).

Bylo vidět, že je lidé i v Kanadě zbožňují a nemohou se dočkat, jestli se Harry už konečně vyjádří. Někdo by mohl namítnout, že je to laciné a že o to tady přeci při prestižním humanitárním klání nejde. Ale opak je pravdou. V této věci opravdu přituhuje. Harry totiž před pár dny dosáhl Kristových let a Meghan si nedávno pustila pusu na špacír v otevřeném rozhovoru pro Vanity Fair. O jejich vztahu náhle bez mlžení prohlásila: „Jsme dva lidé, kteří jsou opravdu šťastní a zamilovaní.“ A přesně v takovém duchu proběhly ony chvíle, kdy se oba v rodném městě Meghan představili společně na semifinále tenisového turnaje.

Dojem dokonalého páru vytvořili už svým příchodem na kurt, kdy kráčeli před veřejností a fotografy ruku v ruce a rozhazovali úsměvy na všechny strany. Když se pak na kurtu usadili, každý měl dojem, že více než o zápas mají zájem o sebe, což potvrzovali neustálým špitáním a častým tlumeným smíchem. Vypadali velmi uvolněně a svěže.

Meghan pak svojí stálou přítulností k princi dokonale využila příležitosti. Při zahájení her ji totiž neměla. Musela sedět několik metrů od svého milého, který ve VIP zóně dělal společnost první dámě USA Melanii Trump (47). Teď se jí ovšem věnoval naplno, její mazlení opětoval, neustále ji zahrnoval něžnostmi.

Meghan ale předvedla i notnou dávku taktu, když si bez jakýchkoliv okolků potřásla rukou s mladičkým fanouškem, který seděl vedle nich a jejich vrkání nadšeně pozoroval. Bezesporu by se do královské rodiny hodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám