Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) vyrazila do Kodaně, aby navštívila nadaci Lego Foundation Play Lab, která pomáhá dětem v raném věku se správným vývojem.

A Kate se i tentokrát nechala strhnout hrou. Místo aby to vzala po schodech, naskočila do tobogánu a sjela ho klidně v podpatcích. Jak si jízdu užila, se můžete mrknout ve videu níže.

Na návštěvu zvolila červené sako značky Zara v hodnotě 1700 korun, které zkombinovala s bílou blůzou a černými kalhotami. Jako doplněk zvolila kabelku své oblíbené luxusní značky Aspinal of London.

Vypadalo to, že si vévodkyně návštěvu užila. Podporou vývoje dětí v útlém věku se zabývá ostatně i Královská nadace vévody a vévodkyně z Cambridge, kterou založila s manželem Williamem (41), a tak je Kate téma blízké.

Dokonce během návštěvy vtipkovala, že se její muž děsí, když ji práce zavede k miminkům nebo batolatům, aby nechtěla dalšího potomka. Kate je maminkou George (10), Charlotte (8) a Louise (5) a ratolesti jí prý výlet za legem dost záviděly.

Není to poprvé, co Kate předvedla svou „hravou“ stránku. Začátkem února převzala patronát nad britským ragbyovým týmem a jako skalní fanynka se rovnou připojila k jednomu z tréninků.

Takhle si vévodkyně Kate užila jízdu na tobogánu.

Reklama

Další články

Načítám