Hlavní obsah
Článek

Potomci vévodkyně Kate a prince Williama už jsou profesionálové, co se družby týče. George (10) a Charlotte (8) přihlíželi už třetímu manželskému slibu.

Potomci vévody a vévodkyně z Cambridge nechyběli na svatbě Pippy Middleton ani Harryho a Meghan. Nejsledovanější britské děti byly vždy nastrojené a strhly na sebe stejnou pozornost jako novomanželé. Nejinak tomu bylo na veselce, kde do manželství vstoupila blízká kamarádka vévodkyně Kate. Sophie Carter se provdala za Roberta Suggse.

Princezničku Charlotte s nevěstou spojuje blízký vztah. Sophie je totiž její kmotrou. Kate s Williamem vzali na svatbu také jejího brášku George. Nejmladší potomek Louis, který přišel na svět letos v dubnu, zůstal doma. Královská rodinka se v celé pětičlenné sestavě zatím objevila jen na křtinách Louise.

Kate s Williamem a jejich děti na svatbu vyrazili do Letheringsettu v hrabství Norfolk. Vévodkyni Sophii poznala během studií ve městě Marlborough. Spolužačky si byly velmi blízké a celé jejich rodiny udržují přátelský vztah.

Vévodkyně pro tuto příležitost vytáhla ze svého šatníku slušivý kobaltově modrý kabátek s tříčtvrtečními rukávy, který už oblékla loni během návštěvy Berlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám