Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská královská rodinka dnes slaví. Princ George (10), který je potomkem prince Williama (41) a vévodkyně z Cambridge Catherine (42) má páté narozeniny.

Při této příležitosti jeho rodiče zveřejnili Georgův narozeninový portrét, jenž byl pořízen na křtinách jeho bratříčka Louise. Malý George se na snímku směje jako sluníčko a je roztomilost sama.

„Děkujeme všem za vaše milé vzkazy a gratulace,“ napsali William a Kate pod snímek. George má na sobě slušivou košili a modré kraťásky od francouzské značky Amaia Kids.

Lze očekávat, že princovy oblečky, které určují trend, půjdou v obchodech ihned na dračku. Půvabná Kate, jež si zmíněnou značku oblíbila, totiž nejen v Británii určuje módní trendy.

A jak vlastně malý George narozeniny oslaví? Společně se svými rodiči odcestoval na jeden z ostrovů v Karibiku, kde je i jeho teta Pippa (40) s manželem a babička s dědečkem z máminy strany. Na oslavu tak budou mít dostatek soukromí a klidu.

Reklama

Další články

Načítám