Hlavní obsah
Článek

Je to pořádný neposeda, jen co je pravda, ale co bychom vlastně od čtyřletého chlapce chtěli? Poté, co se princ Louis (5) stal hvězdou čtvrtečního mávaní na balkóně Buckinghamského paláce, byl opět středem pozornosti při nedělním sledování závěrečných oslav královnina platinového jubilea.

V královském boxu seděl vedle maminky vévodkyně Kate a na oslavy reagoval zhruba stejně jako ve čtvrtek. Nijak zvlášť ho netankovaly a chvílemi se nejspíš dost nudil.

Kamery a fotografové ho zachytili, jak dělá na maminku, která se mu zřejmě snažila domluvit, aby seděl v klidu a ukázněně, dlouhý nos, vyplazuje jazyk nebo jí zacpává pusu. Jindy si zase vylezl na sedačku, aby lépe viděl, nebo se po matce válel.

Aby byl v klidu, vzal si ho na klín táta William (41), ale ani u toho dlouho nevydržel. Nakonec zklidnil hormon až u dědy Charlese (75). A samozřejmě, že internet z neposedného prince šílí.

„Princ Louis byl ikonický jako vždy,“ šli do kolen fanoušci na Twitteru. „Jeho grimasy byly zase legendární,“ zaznělo také. „Měl by mít vlastní sekci meme. Nemůžu z něj, miluji ho,“ rozplýval se další z příznivců královské rodiny.

Jak to nezbedné princátko roztočilo tentokrát, se pokochejte v naší bohaté galerii.

Reklama

Další články

Načítám