Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O princi Charlesovi (75) je v těchto dnech hodně slyšet. Znovu se totiž připomněl Australan Simon Dorante-Day, který tvrdí, že je nemanželským synem budoucího britského krále a jeho ženy, vévodkyně Camilly, a jeho vyjádření nenechává média chladnými. Charitativní akci své nadace The Prince's Trust tak otec Williama a Harryho jistě uvítal z více důvodů.

V londýnském hotelu Savoy, kde se akce na podporu znevýhodněných lidí a jejich zapojení do života, konala, se mimo jiné setkal se zpěvačkou z obnovené kapely Spice Girls Geri Horner, dříve Halliwell.

Britská média při té příležitosti připomněla jiné setkání prince a Horner, v květnu 1997 v Manchesteru. Tehdy svět obletěla fotka k Charlesovi nahnuté „Ginger Spice“ s rukou kdesi za jeho zády a všichni spekulovali, zda ho rozverná zpěvačka (ne)štípla do zadku. Mimochodem šlo o akci stejného trustu, tehdy slavil 21. výročí.

Na čtvrteční recepci zpěvačku doprovodil její manžel Christian Horner, kterému ve svých 44 letech porodila syna Montyho.

Reklama

Další články

Načítám