Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Burešová (30) se nestačí divit, jak moc se stále řeší, jaké jméno s Přemkem Forejtem (37) dali jejich čerstvě narozenému synovi. Za jméno Tristan William to na internetu pořádně schytali. Herečka a hvězda seriálu ZOO je v šoku, co se kolem jejich rodiny stále děje.

"Jsem se dostala do nějaké jiné dimenze. Je tady všechno v pohodě? Asi se máme hrozně dobře, když máme čas řešit jména cizích dětí, rozohní nás hystericky písnička k fastfoodu nebo že mám psa," je v šoku herečka a zpěvačka.

"Já vidím na netu, že se vraždí, že je elektřina dost nahoře, že jsou války, ale to asi nikoho nezajímá. Jsem v životě neviděla takovou hysterii na inetnetu jako v posledních dnech, kdy se řeší jméno našeho syna. Přijde mi to směšný," diví se Eva Burešová.

"Tady je najednou válečníků na sociálních sítích. Si vás přestavuju, jak jste v prčicích a úplně se klepete kvůli tomu, jak cizí člověk, kterého nikdy nepotkáte, pojmenuje své dítě," dodala nečekaně ostře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám