Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová (30) už to má za pár. Kráska se po delší době ohlásila svým fanouškům a přiznala, že už ji těhotenství zmáhá. "Když chcete v posledních dnech ještě chodit do obchodu," napsala Eva k fotce, kde mezi nákupy odpočívá.

Už to nebude dlouho trvat a Eva Burešová porodí své druhé dítě, které čeká se svým milovaným partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (37). Prvního syna Nathaniela (5) má z předešlého vztahu s hudebníkem Michaelem Krásným. Ten dal ovšem přednost kariéře a z vysněné pohádky se pro Evu stala noční můra, kdy musela krátce porodu zvládnout bolestivý rozchod i péči od dítě.

Evě potom do cesty přišel hvězdný šéfkuchař Přemek Forejt, kterého znáte z kuchařské show MasterChef, a společně si vybudovali vlastní hnízdečko lásky. Oba úspěšně postupují ve svých kariérách, oba vychovávají děti z předchozích vztahů. Přemek má dceru Stellu.

Herečka nechala na poslední chvíli nákupy a fanouškům se svěřila, že to není jen tak. "Více sedím všude možně, než nakupuju. Bolavým zádům, nohám, VŠEMU, zdar!" napsala.

Reklama

Další články

Načítám