Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (30) a Přemek Forejt (36) si své soukromí střeží. Ze začátku hvězda Slunečné o svém těhotenství úplně mlžila. A i nyní se otázkám, které se týkají požehnaného stavu a příchodu miminka, spíše vyhýbá. V jednom ze svých posledních rozhovorů se ale přece jen rozpovídala.

Je evidentní, že druhé těhotenství prožívá jinak, než když před pěti lety nosila pod srdcem syna Nathaniela „Tím, že je to pro mě druhé miminko, tak už počítám s tím, že to všechno může být rychlejší a může přijít na svět i během natáčení. Já už počítám opravdu se vším a všichni jsme doma na všechno připraveni,“ řekla v rozhovoru na Rádiu Blaník herečka.

Burešová potvrdila, že se na mateřskou chystá ona a nikoli její partner, renomovaný kuchař. A padl dotaz i na pohlaví a jméno miminka. „Jména už předvybraná máme, ale často, když koukáme na nějaký film, tak sledujeme i titulky a jaká jména se tam objevují,“ prozradila, kde hledají s partnerem inspiraci. Pohlaví dítěte už znají, nechávají si ho ale zatím pro sebe.

Hereččin první syn má neobvyklé jméno Nathaniel a když jej vybírala, záleželo jí na tom, aby mělo hlubší význam. Jméno je hebrejského původu a znamená Dar Boží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám