Hlavní obsah
Článek

To, o čem si štěbetali i vrabci na střeše, je konečně potvrzeno. Oblíbená zpěvačka a herečka Eva Burešová (30) čeká miminko. Otcem je její přítel, šéfkuchař Přemek Forejt (37).

Těhotenství sympatické zpěvačky vyšlo najevo během show Tvoje tvář má známý hlas. V sedmé epizodě pořadu, který na Nově poběží v neděli 10. dubna, si Burešová střihla speciální duet přímo s Přemkem Forejtem, jenž je sice šéfkuchařem, ale věnuje se i zpěvu.

Jednalo se o jejich první společné hudební vystoupení a bylo celkem logické, že k němu došlo právě ve Tváři. Tedy na místě, kde se seznámili. Duet Us, který původně zpívají Alicia Keys a James Bay, nemůže znít romantičtěji než právě v podání zamilovaných Evy a Přemka. Burešová během vystoupení odhalila rostoucí těhotenské bříško. Na konci písně si ho hladí a Přemek Forejt na něj zamilovaně hledí. Poté oba požehnaný stav potvrdili.

"Tam, kde to kouzelné vše začalo, jsme to celé také písní oznámili. Teď ještě jestli po tátovi nebo po mámě aneb bude nás pět," pochlubila se Burešová. Společné vystoupení si pochvalovali.

„Užila jsem si to moc, i když jsme během nácviku stáli zády k sobě, protože jsme se oba styděli,“ prozradila Eva. Její partner přiznal, že moc času na zkoušku neměli. „Včera jsme si to spolu zkoušeli poprvé. V koupelně. Dneska ráno ještě v autě a teď tady. Ten duet je podle mě krásný, budí velké emoce,“ neskrýval nadšení Forejt.

Eva Burešová těhotenství dlouho tajila. Jako každá maminka nechtěla nic zakřiknout a chlubit se těhotenstvím zbytečně brzy. Není divu, že ji naštvalo, když někdo o jejím požehnaném stavu mluvil dříve než ona sama. „Abych řekla pravdu, tak mě začíná štvát, že si někdo dovolí takovou informaci rozšiřovat a že se mě na to ptají cizí lidé. Představte si, že bych přišla o dítě, nebo měla nějakou jinou komplikaci a někdo se mě na to ptal,“ řekla v lednu Super.cz Burešová, jež má z předchozího vztahu syna Nathaniela (4,5). Ten se teď může těšit na sourozence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám