Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Burešová (30) křtila už svůj druhý diář, a protože u toho byl i její přítel Přemek Forejt (36), vyzpovídali jsme je společně. Vždyť co je u tak zaměstnaného páru důležitější, než si zorganizovat společný čas? Zvlášť když herečka má většinu svých pracovních aktivit v Praze, zatímco kuchař pendluje mezi hlavním městem a Olomoucí, kde má svoji restauraci.

"V Olomouci jen vařím a přespávám. Naším společným zázemím je byt v Praze," vysvětlil Přemek, který Evin pronajatý byt pomáhal i zařizovat. "V tomhle bytě bydlím rok, my jsme spolu delší dobu, takže jsme zařizovali spolu. A musím říct, že většinu toho zvládl Přemek. Třeba jsem přišla domů a byly tam nové detaily, květiny, houpačka... Máme stejný vkus," rozplývala se Eva.

V našem videu také popsali, jak si organizují společný čas. "Nemusíme mít žádný sdílený kalendář, prostě si zavoláme," smála se herečka.

A s partnerem se také shodli na tom, že se shodnou úplně ve všem, a když se to někomu nelíbí, je to jeho problém. "Mně se naše spojení líbí moc," míní Eva. "Jsme spokojení," doplnil ji Přemek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám