Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) se letos v srpnu stala dvojnásobnou maminkou, když přivedla na svět syna Tristana, o kterého s láskou pečuje se svým přítelem Přemkem Forejtem (37). Pár týdnů po porodu podpořila všechny maminky a sdílela fotografii, jak doopravdy vypadá její tělo. Ovšem dle nejnovějších fotografií je jasné, že hvězda televize Prima už má své dokonalé tělo nadobro zpátky.

Herečka tentokrát vytasila snad všechny ženské zbraně a ukázala, že i po dvou porodech je neuvěřitelně sexy. Červené šaty, ve kterých vynikla její postava, vyrazily dech všem fanouškům, nemluvě o svůdném dekoltu a proklatě vysokém rozparku. Takto vymóděná vyrazila na koncert Heleny Vondráčkové (76), se kterou vůbec poprvé stála na jednom pódiu.

„S Helenou jsme se potkaly pracovně už několikrát, ale na jednom pódiu s kapelou jsme stály poprvé. Bylo to pro mě nádherné a velmi inspirující,“ svěřila se Eva Burešová a legendární zpěvačce vysekla neuvěřitelnou poklonu. „Paní Helena Vondráčková byla okouzlující, milá a nádherná. Tak tohle si v sobě ponesu dlouho. Helena Vondráčková je prostě DIVA,“ rozplývala se oblíbená herečka ze seriálů Slunečná a ZOO.

Eva je pracovně v jednom kole a kromě péče o domácnost připravuje muzikál Bodyguard, kde se blýskne v hlavní roli po boku Hynka Čermáka (51) v divadle Karlín. Termíny, kdy hraje, se ale rozhodla nezveřejňovat. „Těší mě, že se na mě v této roli chcete přijít podívat, ale může se stát cokoliv a mě v daném termínu neuvidíte. Jsme jen lidé a zdraví nebo jakákoliv nečekaná situace může obsazení pozměnit. Když jsem v minulosti termíny zveřejnila, bohužel se párkrát stalo, že jsem nakonec v ten večer hrát nemohla a divadlu tak přišly nemilé zprávy a někteří dokonce chtěli vrátit vstupné,“ vysvětlila svým fanouškům.

Reklama

Další články

Načítám