Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestra vévodkyně z Cambridge Pippa Middleton (40) vyrazila do Karibiku. Na ostrově Svatý Bartoloměj samozřejmě nemohl chybět ani malý Arthur, kterého porodila teprve před 11 týdny. Synka do této chvíle ještě neukázala, a tak konečně můžeme vidět víc než jen kočárek.

K Pippě se připojil i manžel James Matthews a jeho bratr Spencer. Jejich otec v luxusní destinaci vlastní resort Eden Rock, a tak byla návštěva ještě o něco příjemnější. Není to poprvé, co na ostrov Pippa zavítala, navštívila ho například už v lednu 2016. Nyní si však střihla premiéru se svým uzlíčkem štěstí.

Její manžel, bývalý automobilový závodník, je na tom ostatně finančně velmi dobře. Svou drahou polovičku zahrnuje luxusem a jejich dům v honosné čtvrti Chelsea v Londýně má hodnotu zhruba půl miliardy korun. Nemají se tedy vůbec špatně. Syna Arthura porodila mladší sestra vévodkyně Kate ve stejný den, kdy Meghan oznámila těhotenství. A tak si na rozdíl od vévodkyně ze Sussexu mohla užít aspoň trochu klidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám