Hlavní obsah
Článek

Mladší sestra vévodkyně z Cambridge Pippa Middleton (40) rozhodně nepatří mezi ženy, které za ukončenými vztahy dělají tlustou čáru. K bývalým láskám naopak tíhla vždy, a i když zrovna někoho měla, tu a tam si zašla na večeři i se svými ex. Když ji loni v říjnu paparazzi přistihli, kterak zachází do domu s bývalým partnerem Jamesem Matthewsem (40) a ráno odchází s kyticí, rozchod s pohledným bankéřem Nicem Jacksonem na sebe nenechal dlouho čekat. O jednorázové připomenutí staré lásky ale nešlo, Pippa s urostlým a prý i pohádkově bohatým byznysmenem Jamesem chodí už nejméně dva měsíce.

Začátek roku dokonce společně strávili na karibském ostrově St. Barts, kam se původně myslelo, že Pippa odjela pouze se svým bratrem Jamesem Middletonem. Společné fotografie nakonec ale prozradily pravdu.

Pippa s dlouhánem z vlivné anglické rodiny přitom chodila už v roce 2012 ještě předtím, než poznala bankéře Nica, s nímž se před pár měsíci po třech letech rozešla navzdory domněnkám, že se budou brzy brát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám