Hlavní obsah
Článek

Že má zpěvačka Pink (44) srdce ze zlata, není novinkou. Tentokrát splnila přání své skalní fanynce Diane Berberian (63), která bohužel trpí nevyléčitelnou formou rakoviny kostí. S Diane se spojila prostřednictvím videohovoru.

O střípky z emotivního rozhovoru se zpěvačkou se Berberian podělila na sociálních sítích. Pink jí vzdala hold za její odvahu, optimistického ducha a ochotu pomáhat druhým navzdory fatální diagnóze.

Diane je atletkou, celý život běhá maratony, věnuje se nejrůznějším sportům a trénuje ostatní. A ve sportu jí nezabránila ani nemoc. Díky pozitivnímu přístupu a charitativní činnosti je velkým vzorem pro ostatní.

„Pořád říkám, že pomalu stoupám do nebe. Dláždím si cestu a u toho se snažím dosáhnout všeho, co chci,“ uvedla Diane s tím, že zpěvaččinu muziku nade vše miluje. Její písně prý poslouchá každé ráno, a zvlášť když závodí.

Berberian aktuálně žije v domově pro nemocné. Tvrdí, že prožila život naplno, a to po všech stránkách. Se smrtí je prý smířená. Na závěr rozhovoru pak statečná fanynka na Pink apelovala, aby se nikdy nevzdávala a nepřestala se svou muzikou. To jí zpěvačka slíbila.

Pink má bohužel s rakovinou své zkušenosti. Zákeřné nemoci teprve před pár měsíci podlehl její tatínek Jim Moore, ke kterému měla celý život velmi blízko. Válečný veterán prohrál boj s rakovinou prostaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám