Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před rokem Pink (44) a její syn Jameson prodělali covid, většina lidí zaměřila pozornost na průběh nemoci u tehdy tříletého chlapce. Zpěvačka sice naznačila, že na tom kvůli astmatu nebyla nejlépe, ale nyní se ukázalo, že šlo o mnohem vážnější průběh, než se zdálo.

„Bude to znít šíleně, ale když jsem měla loni začátkem března covid, bylo to tak špatné, že jsem přepisovala závěť. S Jamesonem jsme byli velmi nemocní, ale Carey a Willow nebyli. V jednu chvíli jsem si myslela, že je to náš konec. Volala jsem nejlepší kamarádce a poprosila ji, aby řekla Willow, jak moc ji miluji,“ přiznala v novém rozhovoru pro rádio Heart.

Zážitek ji inspiroval také k napsání písně All I Know So Far, která vyjde tento týden. „Bylo to vážně, vážně děsivé. Jako rodič přemýšlíte o tom, co tu dětem zanecháte, jak si vás budou pamatovat, jak to asi na světě bez vás zvládnou.“

„Vidět mého tříletého syna, jak bojuje s virem, byla fyzicky i psychicky nejnáročnější věc v životě. Týdny poté, co mu vyšly pozitivní testy, měl stále horečky. Bylo strašné nevědět, co bude,“ napsala v emotivní eseji pro NBC News loni.

Popová ikona má s manželem Careym Hartem kromě Jamesona ještě dceru Willow. Její fanoušci se mohou nyní těšit nejen na nový single, ale také album a dokument. Ty by měly vyjít koncem měsíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám