Hlavní obsah
Článek

Stejně jako řada dalších celebrit je i zpěvačka Pink (44) raději doma s rodinou. Svým dětem vytvořila denní plán, aby život v izolaci fungoval, jak nejlépe to jde. Smysluplně zabavit malé děti není totiž vůbec lehká úloha, jak ví nejspíš každý rodič.

Pink se na Instagramu pochlubila s rozvrhem, který pro Willow (8) a Jamesona (3) vytvořila. „Vstáváme kolem deváté a dáme si ranní procházku, pokud to jde. Když prší, děláme jógu,“ začala s popisem rozvrhu, který zahrnuje také vzdělávání, kreativní tvorbu, úklid domácnosti, odpočinek, odpolední procházku a televizi.

Pink popsala, jak tráví čas doma s dětmi.

Poslední zmiňované si starší Willow prý užívá nejvíce. Do postele také může jít až kolem osmé nebo deváté. „Záleží na tom, jak moc se přes den pere se svým bráchou,“ doplnila zpěvačka ve druhé části videa, podle čeho se odvíjí večerka, a Willow poslušně přitakala.

Pink, vlastním jménem Alecia Beth Moore, svěřila, že jí vytvoření režimu pro děti doporučili známí, a nemůže si ho vynachválit. Také apelovala na fanoušky, aby byli opatrní a zůstali raději doma, pokud to jde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám