Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Pink (44) vydala album s názvem Hurts 2B Human, na kterém se zpovídá z bolestivých zážitků z minulosti. V písni Happy je pasáž, ve které přiznává, že své tělo nenáviděla už od 17 let.

„Důvod, proč jsem to řekla, je ten, že jsem vždycky měla až moc atletickou postavu, hodně svalů, ale ve skutečnosti jsem v 17 poprvé potratila,“ svěřila zpěvačka v rozhovoru pro USA Today.

„Chtěla jsem si to miminko nechat, ale když se vám stane taková věc, máte pocit, že vás vlastní tělo nenávidí, že je s ním něco špatně,“ doplnila s tím, že od té doby prodělala ještě několik samovolných potratů.

Naštěstí má dnes zpěvačka dvě zdravé děti s manželem Careym Hartem (43), dcerku Willow (7) a syna Jamesona (2). Když čekala Willow, pochlubila se těhotenstvím až v pozdějším stádiu, měla pochopitelně strach kvůli předchozím zkušenostem.

„Potratila jsem několikrát, takže si myslím, že je důležité mluvit o věcech, za které se stydíte, o tom, kdo jste, a o bolesti,“ řekla Pink. Také přiznala, že by si přála ještě dalšího potomka, ale její manžel se na to necítí. Místo toho jí raději postavil motorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám