Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že kojení je kontroverzním tématem číslo jedna. Ačkoliv se jedná o věc zcela přirozenou, některým lidem se nelíbí, když maminky kojí své ratolesti na veřejnosti, a dokonce jim za to nadávají. Některé celebrity jsou ale také především matky a nebojí se kojení propagovat na svých sociálních sítích.

Chrissy Teigen

Slavná modelka a manželka zpěváka Johna Legenda Chrissy Teigen (38) je velkou propagátorkou kojení. Fotografie, jak kojí svého druhého potomka, dvouměsíčního syna Milese, uveřejňuje poměrně často. I přes ostrou vlnu kritiky si z posměváčků nic nedělá.

Candice Swanepoel

Slavná modelka Candice Swanepoel (35) je hrdou maminkou dvou synů, Anacy (1) a Ariela (1 měsíc), a tak ani ona neváhala vzít Instagram útokem a sdílet, jak kojí. Nedávno navíc ukázala své poporodní křivky v bikinách, za což ji někteří sledující ostře kritizovali. Nelíbilo se jim její vypouklé bříško, což je opravdu směšné, vzhledem k tomu, že modelka rodila teprve před měsícem.

Kourtney Kardashian

Nejstarší sestra ze slavného klanu Kourtney Kardashian (45) je matkou celkem tří dětí, syna Masona (8), dcery Penelope (6) a nejmladšího synka Reigna (3). A ani ona se za kojení na veřejnosti nestyděla. Přestože Kourtney čtyřicítka klepe pomalu na dveře, postavou připomíná spíš dvacítku.

Pink

Zpěvačka Pink (44) je velmi vytížená, ale její děti Jameson (1) a Willow (7) jsou vždy na prvním místě. Fanoušky nejednou pobavila fotkami, jak kojí syna Jamesona například v šatně před koncertem, zatímco jí dělali vlasy a make-up, nebo na procházce za chůze.

Alyssa Milano

Herečka Alyssa Milano (45), kterou si dobře pamatujeme ze seriálu Čarodějky, vehementně sdílela fotky, jak kojí dceru Isabellu (3) nebo syna Mila (6). Ohledně kojení dokonce vášnivě debatovala s moderátorkou Wendy Williams v její talk show. Zatímco Milano je velkou zastánkyní kojení, Williams je pravým opakem, přestože je sama matkou.

April Love Geary

Mladá modelka April Love Geary (23), která nedávno porodila zpěvákovi Robinu Thickemu (41) dceru Miu (5 měsíců), se také nebála sdílet intimní fotografii, jak dcerku kojí. Se snímkem se svěřila, že se kojení sama bála, ale je vděčná, že má s dcerou toto pevné pouto, které žádné jiné nenahradí.

Hilaria Baldwin

Manželka Aleca Baldwina (60) Hilaria Baldwin (40) se se čtyřmi potomky opravdu nezastaví. Není tedy divu, že milovnice jógy neztrácí ani chviličku a občas prostě musí kojit nejmladšího syna Romea (2 měsíce) za pochodu. Takovým snímkem obšťastnila nedávno fanoušky na svém Instagramu a samozřejmě vyvolala vlnu spekulací, jestli je taková fotka vhodná ke sdílení.

Světový týden kojení připadá na 1. až 7. srpna.

Reklama

Další články

Načítám