Hlavní obsah
Článek

Každý to zná, někdy musíte o něco přijít, abyste si uvědomili, že bez toho nemůžete žít. To se někdy stává i ve vztazích. Některé páry se rozcházejí, aby se následně zase daly dohromady. Celebrity nejsou žádnou výjimkou. Podívejte se na následující dvojice, které se rozešly a pak se vzaly.

Adam Levine a Behati Prinsloo

Dnes sice působí Adam Levine (39) a Behati Prinsloo (34) jako nejšťastnější pár na světě, ale v roce 2013 si prožili ošklivý rozchod. Pár začal randit v roce 2012 a krátce se rozešel v květnu 2013. Levine tehdy začal chodit s jinou modelkou Ninou Agdal, ale v červenci už byl zase zpátky s Behati. V červnu dalšího roku se vzali a dnes mají dva krásné potomky Dusty Rose (1) a Gio Grace (3 měsíce).

Justin Timberlake a Jessica Biel

Timberlake (37) a Biel (36) sice veřejně o svém soukromí moc nemluví, ale Justin se jednou nechal slyšet, že rozchod s Jessicou byl pro něj jedním z nejtěžších. Začali randit v roce 2007 a rozchod přišel v březnu 2011. V říjnu téhož roku to ale znovu dali dohromady, o rok později byla svatba a dnes mají syna Silase (3).

Pink a Carey Hart

Zpěvačka Pink (44) a Carey Hart (42) jsou zářným příkladem toho, že se s někým musíte rozejít, abyste zjistili, že bez něj nemůžete být. A někdy to musíte udělat hned dvakrát. Pár se dal dohromady už v roce 2001 a zpěvačka se nejednou nechala slyšet, že to s ní Carey rozhodně nebude mít jednoduché. V roce 2003 se na rok rozešli. V roce 2005 Pink dokonce Harta požádala o ruku. Brali se v lednu 2006 a velmi veřejně se rozvedli v roce 2008, kdy mu Pink věnovala veleúspěšný singl „So What“. V roce 2009 se však znovu dali dohromady. Mají dceru Willow (7) a syna Jamesona (1).

Princ William a vévodkyně Kate

Pokud jste si mysleli, že princové musí mít zákonitě pohádkový vztah, tak jste vedle jak ta jedle. Kate (42) a William (41) spolu začali chodit v roce 2003 během studií. Rozešli se v roce 2007. William později v médiích prozradil, že byli oba velice mladí, když si začali a potřebovali čas, aby se tak trochu našli. Našli se znovu v červnu 2010 a žili šťastně až do smrti.

Megan Fox a Brian Austin Green

Megan Fox (37) a Brian Austin Green (44) si začali v roce 2004, kdy Megan bylo pouhých 18, zatímco Brianovi 30 let. Zasnoubili se v roce 2006, ale o tři roky později se rozešli. Spekulovalo se o tom, že Megan byla pěkná nevěrnice, ale ona zarputile tvrdí, že pouze nebyla připravená na manželství. Nakonec si to ale rychle rozmyslela a v roce 2010 už se brali. Mají syny Noaha (5), Bodhiho (4) a Journeyeho (1).

Reklama

Další články

Načítám