Hlavní obsah
Článek

Pořadatelé Billboard Woman of the Year, akce, která má za cíl vyzdvihnout a ocenit nejvýraznější a nejdůležitější ženy světa, které prostřednictvím své práce a úspěchů inspirují další generace žen, rozdávali ve čtvrtek ceny za hudbu. A tu hlavní za rok 2017 získala Selena Gomez (31).

Selena ale ve velmi emocionálním projevu plném slz, vzdala hold především své kamarádce, která nemocné zpěvačce, jež nutně potřebovala transplantaci, darovala koncem léta svoji ledvinu: „Myslím, že Francia by měla dostat toto ocenění. Zachránila můj život... Jsem neuvěřitelně šťastná.“ Pak poděkovala i všem ostatním, kteří jí pomáhají s kariérou, a dalším za podporu, kterou od nich má. Jako projev vděku slíbila, že se příští rok pokusí vydat skvělé album. Následně se slova ujala i Selenina kamarádka, devětadvacetiletá modelka a herečka z Los Angeles Francia Raisa, která řekla, že je poctěna, že Seleně mohla v jejím boji se zákeřnou nemocí pomoci a vychutnávat si s ní nyní, jak se kariéra talentované zpěvačky zdárně rozvíjí.

Titul Billboard Women in Music byl poprvé udělen před deseti lety. Oceněna jím byla třeba Taylor Swift (34), Beyonce (42), Pink (44) nebo Fergie (49).

Reklama

Další články

Načítám