Hlavní obsah
Článek

Letošní udílení MTV Video Music Awards bylo pro Pink (44) natolik výjimečným večerem, že na ceremoniál kromě manžela přivedla i svou dcerku Willow. Společně byli pro fotografy lákavějšími objekty než slavné dámy s napěchovanými dekolty.

Pink v Los Angeles zazpívala svůj nový singl What About Us?, který je ochutnávkou z nového alba Beautiful Trauma, které bude k dostání v říjnu. Návrat na hudební scénu pro ni snad ani nemohl dopadnout lépe. Z ceremoniálu si totiž odnesla speciální cenu udílenou umělcům, jejichž tvorba propojuje hudbu s originální audiovizuální podívanou. Ve své sbírce už ji mají Britney Spears, Rihanna i Beyoncé.

Zpěvačka, která po pěti letech vydává novou desku, ovšem nezazářila jen na pódiu. O pořádný poprask se postarala i v zákulisí. Doprovod jí kromě manžela Careyho Harta totiž dělala i její šestiletá dcerka Willow. Pokud by náhodou někdo nepoznal, že patří k sobě, jejich rodinná vazba byla zřejmá z outfitů. Pink na MTV Video Music Awards zvolila pánský styl a dress code nařídila celé své rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám