Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovské rodinné štěstí právě zažívá jedna z nejpopulárnějších amerických zpěvaček Pink (44), která se 26. prosince dočkala sice trochu opožděného, zato toho nejkrásnějšího vánočního dárku - narodil se jí chlapeček. S manželem Careym Hartem jej pojmenovali Jameson a ve čtvrtek se s ním i poprvé pochlubili fotografům, když vyrazili v Malibu na oběd do restaurace.

Novopečení dvojnásobní rodiče se nevydali nikam do parku, ale i s miminkem zavítali do centra Cross Creek plného obchodů, trhů, dětských hřišť a restaurací, kde rodinka i s prvorozenou dcerou Willow poobědvala. Na cestu si ještě odnesli kávu a roztomilá ‚růžovovlasá‘ Willow si jako správná velká sestra nesla také svou porci, zřejmě horké čokolády.

Popové divě se druhé těhotenství dařilo dlouho tajit, ale od chvíle, kdy ji paparazzi poprvé přistihli s bříškem, se na jejích sociálních sítích roztrhl pytel s fotkami, kde se na miminko s Willow obě těší. Pink navíc vůči fotografům změnila taktiku a místo vulgárních gest jim posílá do objektivu široké úsměvy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám