Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neřízená střela Pink (44) má na hlavě zase něco nového. Tentokrát si na své krátké vlasy nechala naplést dlouhé blond prameny, což nápadně kontrastuje s vyholenou stranou nad levým uchem. S novým bláznivým účesem byla vyfocena při hrátkách na dětském hřišti se svou dcerkou na kalifornské Venice Beach.

Pink, která si užívá téměř měsíc volna mezi první a druhou polovinou koncertů světového turné ke své šesté studiové desce The Truth About Love, trávila víkend doma v Beverly Hills. Zpěvačka, která je někdy na paparazzi pořádně nevrlá a dokáže je počastovat i neslušnými gesty a pojmenováním, celá zářila.

Nejen, že má za sebou 26 koncertů po Spojených státech a 30 po Evropě, ale konečně si může trochu oddychnout a načerpat síly na další várku vystoupení po Austrálii a Severní Americe. A je vidět, že právě společnost manžela Carey Harta a dvouleté dcerky Willow je pro ni jako balzám na nervy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám