Hlavní obsah
Článek

Jsou muži, kteří s věkem získávají mnohem víc na přitažlivosti a nějaká ta šedina je dělá zajímavější. Podívejte se na pár hollywoodských krasavců, které si bez sexy šedin už jistě ani neumíte představit.

Slavného krasavce si téměř nikdo bez šedin představit nedokáže. I když začínal s tmavou kšticí, velice rychle mu vlasy prošedivěly a herec získával na popularitě. George opakovaně vedl v žebříčku nepřitažlivějších mužů světa podle časopisu People a pod čepec se ho snažila dostat nejedna herečka. Boj o jeho srdce vyhrála až právnička Amal Alamuddin se kterou má dvě děti.

Hugh Laurie (60)

Představitele protivného, ale nepřekonatelného doktora House ve stejnojmenném seriálu jste sice mohli vidět i s jeho přirozenou barvou vlasů, ale pořádně prorazil až zašediva. Zarostlá a lehce neupravená vizáž mu přinesla velký úspěch.

Dokážete si vůbec vybavit, jak vypadal herec ve svých začátcích, kdy byla jeho kštice tmavě hnědá? Nejspíš ne. Elegantní a bohatý podnikatel v Pretty Woman bude nejspíš první role ve které jste ho plně zaznamenali. Už tam měl sexy šediny a ženy mu padaly k nohám.

Slavný herec a představitel Jamese Bonda si dlouhá léta udržoval své tmavé vlasy a šediny se mu začaly ukazovat až velice pozdě. Ovšem ani jemu neubraly na přitažlivosti, a i s téměř bílými vlasy a vousy by stále okouzlil nejednu ženu. Pořád se líbí, nebo ne?

Eric Dane (46)

Představitel sexy plastického chirurga v seriálu Chirurgové v poslední době také pořádně prošedivěl a není to na škodu. Herec se nyní objevuje v drsnější roli v seriálu Euforie a šediny mu rozhodně přidaly na přitažlivosti.

Který herec s šedinami vám přijde nepřitažlivější?
George Clooney
37,3 %
Hugh Laurie
4,3 %
Richard Gere
8,9 %
Pierce Brosnan
46,7 %
Eric Dane
2,8 %
Celkem hlasovalo 1979 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám