Hlavní obsah
Článek

Herec Pierce Brosnan (70) je nejen neuvěřitelně sexy, ale je také vzorným otcem. Své potomky podporuje a tráví s nimi spoustu času. Nedávno si vyrazil se synem Paridem (18), který je skoro stejný fešák jako jeho slavný táta. Paris se také už nyní úspěšně věnuje modelingu.

Bývalý James Bond má s manželkou Keely Shaye Smith kromě Parida ještě syna Dylana (22), který je také modelem. Herec tragicky přišel o první manželku Cassandru Harris a dceru Charlotte, které obě podlehly rakovině vaječníků. S Cassandrou má také syny Chrise (46) a Seana (35).

Pierce a Keely jsou od roku 1994, kdy se potkali, nerozluční. Přestože je jedním z nejobletovanějších hollywoodských herců, je Brosnan rodinný typ a své syny bedlivě střeží už od dob, kdy poprvé vkročili na přehlídkové molo.

„Tvrdě pracuj, miluj život, vždycky měj odvahu a nezapomeň se pořád smát, buď laskavý, to tě povede,“ popřál Brosnan v popisku u jedné z fotek na Instagramu Paridovi. Doufejme, že jeho rady budou synové následovat. Od slavného otce se totiž rozhodně mají co učit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám