Hlavní obsah
Článek

Memorial Day, který občané v USA slaví, aby si připomněli členy ozbrojených sil, kteří zemřeli v boji, využily ke vzpomínkovým aktům i celebrity nejnižší kategorie.

S americkou vlajkou pózovaly polonahé, aby spíše než na padlé vojáky, upozornily hlavně na sebe. Nezklamaly ani modelky, jež v USA nějaký čas žijí, ale pochází z úplně jiné země.

V sexy tílečku a tangách se v lascivních pózách nafotila například italská sexbomba z Playboye Claudia Romani, jež těžké časy koronavirové tráví převážně u bazénu, kde fanouškům servíruje jeden sexy snímek za druhým.

Nezklamala ani odepsaná herečka z Akt X Phoebe Price (51), která se nechala překvapivě zvěčnit v bikinách s americkou vlajkou. Překvapivé bylo to, že se Phoebe nesnažila plavky na veřejnosti sundávat, jak je ostatně jejím zvykem.

Phoebe i Claudia Memorial Day slavily ještě "poměrně slušně". Zato neúspěšná herečka Alicia Arden (54) a brazilská modelka Ana Braga (42) zneuctily americké symboly neslušnými gesty a nahotou. Důstojnost je pro ně zjevně cizí slovo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám